RotarART 4X4: Se caută 4 tineri talentați, din 4 domenii culturale

12 iunie 2013 | 0

Proiectul cultural RotarART 4X4, care își propune să promoveze cultura și arta în rândul tinerilor, va avea loc în această lună la București. Structura proiectului constă în selectarea la nivel național a 4 tineri talentați din 4 domenii culturale: muzică, arte plastice, teatru și literatură. RotarART 4X4 se desfășoară în patru orașe din țară: pe lângă București, evenimente similare mai au loc în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Anul acesta, tinerii selectați sunt Bianca Dobrescu, studentă în anul II la Facultatea de Filosofie din București; Crăiţa Robu, studentă în anul I la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iaşi- specializarea canto clasic și Dragoș Andrei Cantea, student în anul II la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iași; Maria Zvaric, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Cluj-Napoca- specializarea grafică; Cristina Varga, studentă la actorie la Facultatea de Muzică şi Artele Spectacolului, din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

Evenimentul din București va fi găzduit de Clubul Rotaract Triumph București, în data de 15 iunie, începând cu ora 18:00, la Institutul Francez, în sala Elvira Popescu. Donația recomandată de organizatori este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți. Detalii, pe www.rotaract-triumph.org.

Comenteaza