“42”: Un număr de pe tricou, o legendă din baseball și un rol excelent făcut de Harrison Ford

29 august 2013 | 1

FILME 2013. E o plăcere să-l urmărește pe Harrison Ford în cel mai recent film al său, intitulat după numărul unui tricou legendar din baseball, “42”. Este povestea lui Jackie Robinson, primul sportiv de culoare acceptat în MLB și unul dintre cei mai mari sportivi americani din toate timpurile.

Rolul principal îi revine lui Chadwick Boseman și acesta se achită corect de sarcini, dar rolul “vizionarului” Harrison Ford are întâietate. Un film reușit, în regia lui Thomas Carter, una dintre surprizele cinematografice plăcute ale acestui an.

Și o veste bună pentru toți cinefilii: filmul poate fi vizionat fără probleme și de cei care se încurcă în regulile întortocheate din baseball. În acest caz povestea e cea care are prioritate.

“42” – Trailer

Detalii despre film, pe imdb.com.

Un comentariu on ““42”: Un număr de pe tricou, o legendă din baseball și un rol excelent făcut de Harrison Ford”


  1. Janique a spus:

    vero, este reciproc. eu aştept se2mbăta ca un copil să văd ce ne-ai scris. anewon, my muse, muah-muah! să moară calu de nu te pe2ndeam la intersecţie eencă de săptăme2na trecută, eensă, lasă şerveţelele: lăcrămioarele alea ees de-ale lui ovidiu, i know. sper că apreciezi faptul că am păstrat inclusiv ordinea celor 12 cuvinte, semn că sunt foaaarteeee serioasă! iar neghina eemi dai voie să te privesc cum vreau eu? mulţumesc scorpio, nu numai lui. sunt ge2nduri pentru prieteni. pup.coolnewz, să ştii că şi eu eemi admir consecvenţa. de fapt eemi place mult să scriu pe şablon , lucru pe care mai een urmă cu un an eel credeam imposibil. face bine la pana de ge2scă.melanie, ochii nu văd eentotdeauna, aşa este, cel puţin nu cu acurateţea cu care vede inima. jorji, pup back. frumoasă voce ai. altcersenin, mulţumesc. mă bucur dacă scrierile mele ste2rnesc reacţii. sava? ia să văd .tiii, uite-l pe sava, fug să-l citesc.

Comenteaza